Adverteren

Onder de aandacht komen en blijven van de inwoners van Princenhage doet u via de website: wijkbladprincenhage.net! Het hart van de Princenhaagse gemeenschap. Adverteren is daarmee interessant voor iedereen die zijn boodschap over wil brengen aan de inwoners van Princenhage en omgeving. Rechtstreeks via de website of app en doorgeleid via Facebook, Instagram en X, hebben we zo gemiddeld 2.000 bezoeken per dag op de website en daarmee het grootste netwerk van Princenhage.  

Banners
Op de website hebben we diverse plaatsen waar u als ondernemer zichtbaar kunt zijn. In vergelijking met andere websites die deze mogelijkheid aanbieden zijn wij vele malen goedkoper. Dit komt omdat Stichting Wijkblad Princenhage geen winst nastreeft. Zie onder de tekst de plaatsen waar u kunt adverteren.

  Maand Kwartaal Jaar
Plaats 1 banner € 125,- € 337,50 € 1.000,-
Plaats 2 banner € 45,- € 121,50 € 400,-
Plaats 3 banner € 35,- €   94,50 € 320
       

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Plaats 1: Deze plaats heeft een max van 4 advertenties (waarvan maximaal 2 vast). Voor bijvoorbeeld een event of speciale gelegenheid kan deze plaats kan ook voor één week worden afgenomen voor € 40,-. Beter opvallen dan zo kan eigenlijk niet!
Plaats 2 en 3: Banner met doorklikfunctie naar uw website of facebook. Als u een jaarcontract neemt voor deze banners dan heeft u de mogelijkheid om 2 keer per jaar gratis een advertorial te plaatsen.

De advertentie wordt door de adverteerder in principe zelf aangeleverd als jpg – png of tiff extensie in het formaat 324×270 pixels. Maar indien nodig helpen wij u graag. Achter de banner wordt een link naar uw website of Facebook-pagina geplaatst. De advertentie kan wekelijks gewisseld worden (indien gewenst).

Advertorials
De adverteerder zorgt zelf voor de tekst van het bericht en is verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Daarnaast dient een rechte vrije foto of afbeelding te worden aangeleverd. De voorwaarde voor plaatsing van een advertorial is wel dat deze relevant is voor de inwoners van Princenhage en omgeving. De redactie screent de tekst altijd. Voor het plaatsen van een advertorial is altijd, vooraf overleg met de redactie. 

Vacatures
Een vacature kan geplaatst worden in de rubriek vacatures in Princenhage. U betaalt € 25,- per maand voor de periode waarin de vacature is opgenomen als u wilt dat de vacature langer dan één maand zichtbaar moet zijn. Op de website en Facebook wordt een vermelding gedaan van deze vacature. Naast de oproep komt dus ook uw onderneming onder de aandacht.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via: advertentiewijkbladprincenhage@gmail.com.

De plaatsen waar u kunt adverteren: