2021-Programma

Carnavals-foto-wandelroute

Stichting C.C. ’t Aogje wil carnaval in ‘t Aogje toch niet ongemerkt voorbij laten gaan, daarom hebben ze een carnavals-foto-wandelroute georganiseerd. De carnavals-foto-wandelroute is, met het antwoordformulier in de handen, te lopen op de carnavalsdagen van vrijdag 12 februari 10:00 uur tot en met dinsdag 16 februari 12:00 uur: Esserplein, Haagweg, Haagsemarkt, Dreef, Doelen, Leerlooierstraat, Ambachtenlaan en via de Liesbosstraat terug naar de Haagsemarkt.

Op de carnavals-foto-wandelroute kunt u bij diverse bewoners/ondernemers foto’s achter het raam vinden. De adressen en huisnummers waar u een foto kunt vinden staan op het antwoordformulier. De carnavals-foto-wandelroute heeft geen vaste start en finish, dus u kunt zelf de route bepalen. Op de foto’s van de carnavals-foto-wandelroute zijn 28 letters te vinden. Van de gevonden letters moet een slagzin gemaakt worden.

Zodra alle foto’s van de carnavals-foto-wandelroute zijn gevonden kan er gepuzzeld gaan worden. Het antwoordformulier kunt u bij Doelen 22 in de brievenbus stoppen. Op dinsdagmiddag 16 februari zullen de leden van de Commissie Buitengebeuren de antwoordformulieren beoordelen, zodat aan het eind van deze dag de prijzen aan de winnaars kunnen worden uitgereikt.

Speluitleg en reglement carnavals-foto-wandelroute

Antwoordformulier carnavals-foto-wandelroute

De grote Aogse gevelversiering competitie

De Aogse carnavalsoptocht kan dit jaar niet plaatsvinden, maar daarvoor in de plaats komt CC ’t Aogje met De grote Aogse gevelversiering competitie met mooie creatieve creaties. De deelnemers hebben voor vier categorieën kunnen inschrijven, namelijk: gevelversiering, raamversiering, tuinversiering of op alles.

De creaties zullen op vakkundige wijze door onze optochtjury op zondagmiddag 14 februari tussen 12:00 uur en 15:00 uur beoordeeld worden. De creaties zijn voor iedereen te bekijken, middels een kaartje met de adressen. De grote Aogse gevelversiering competitie heeft geen vaste start en finish, dus u kunt zelf de route bepalen.

Deelnemers-gevelversiering-2021